Stylage, Den senaste patenterade fillern

Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som finns naturligt i vår kropp inklusive hud. Icke Animalisk, Hyaluronsyra och Sorbitol i Stylage, har även en smörjande effekt på huden.

Man injicerar därför Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.

Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet, uttorkningslinjer bli synliga.

Om huden även förlorat sin elasticitet kan resultatet bli att den ser ojämn och sliten ut.

 

 

I Stylage Serien har du flera valmöjligheter för olika effekter i läpparna. Fråga din behandlare så du får rätt produkt!

Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar.

Stylage Special Lips är en den lättaste och är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende.

Stylage kan används till att från fylla ut fina linjer till djupare veck,

Softlift och skulptering

samt för ökad volym i läppar.

Man kan då göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

Stylage

Det finns en rad olika produkter i Stylage familjen. Alla är dess olika korslänkade för att kunna utforma den önskade effekten av volymen.

Stylage S

Stylage M

Stylage L

Stylage XL

Stylage XXL

Stylage fins både med och utan bedövning i

 

 

Stylage är Monofasisk filler bunden i flera nätverk. En säker och hållbar i en klass för sig.

Den tredje generationens hudfiller har lyckats skaffa sig flera nya egenskaper. Här binds först hyaluronsyran i flera olika styrkor och dessa sammanflätas sedan till en mjuk gelé. Detta gör att fillern liknar hudens egen variabla konsistens/struktur. Fillern är även berikad med den värdefulla antioxidanten Mannitol.

Mannitol har en synnerligen låg hygroskopitet samt låg sönderdelning och löser därför inte upp sig i huden efter injektion till skillnad mot alla andra fillers. I stället drar fillern åt sig vätska från huden och ökar t.o.m. något i volym. Efter behandling är det ytterst sällan svullnader och rodnad uppenbarar sig.